• customers
  • customers
  • customers

Napa Pilih Kita

Produk Anyar

Babagan awake dhewe

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd. (SINJIAlight), ditemokake ing taun 2011, didegake minangka pabrikan profesional lampu LED. Kita miwiti minangka ide kanthi nggawe lampu panen sing paling efisien lan maksimum kanggo petani homer lan petani komersial. Kanggo entuk syarat pelanggan saka saindenging jagad, kita nggawa lampu supaya bisa melu Pameran RU / Walanda / Jerman / Kanada / AS kanggo mariyuana, tanduran njero ruangan sing tuwuh, lsp saben taun. Liwat konsentrasi dawa saka teknologi sing ana, produk dadi saya diwasa kanggo duwe reputasi dhuwur saka pasar jaban rangkah.
Waca Luwih

Produk Produk