1000W Tuwuh Lampu Hidroponik
  • Air Pro1000W Tuwuh Lampu Hidroponik
  • Air Pro1000W Tuwuh Lampu Hidroponik
  • Air Pro1000W Tuwuh Lampu Hidroponik
  • Air Pro1000W Tuwuh Lampu Hidroponik
  • Air Pro1000W Tuwuh Lampu Hidroponik
  • Air Pro1000W Tuwuh Lampu Hidroponik

1000W Tuwuh Lampu Hidroponik

Kita nyedhiyakake Lighting Hidroponik 1000W Tuwuh kualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 1485 chip SMD2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0283

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Pencahayaan Hidroponik 1000W

1000W Tumbuh Lampu Hidroponik iki duwe tenaga dhuwur lan 1485 dioda luwih akeh tinimbang produk liyane sing padha ing pasar. Struktur kasebut digawe karo aluminium lan penggemar ing jero ruangan kanggo ngilangi panas sing apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) 1000W Tumbuh Lampu Hidroponik

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0283

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

2 kg

Ukuran Produk

40,2 x 21,4 x 6,1 cm

Dawa Dirakit

40,2 cm / 15,8 inci

Dikumpulake Jembar

21,4 cm / 8,4 inci

Dhuwur Ngumpul

6,1 cm / 2,4 inci

Gaya

Panel Modern 1000W Tuwuh Lampu Hydroponics

Werna

198red + 1287 anget

Tegangan

AC110V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

Daya Tinggi + Area Panutup sing Luwih gedhe

Sumber Daya

Listrik Kabel

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

110 watt

Jaminan

3 taun

  

3.Fitur Produk lan Aplikasi Lampu 1000W Tumbuh Hidroponik

1000W Tumbuh Lampu Hidroponik kasusun saka spektrum sing anget, abang. Abang biasane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4. Rincian Produk Lampu 1000W Tumbuh Hidroponik

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU-BATU KUALITAS: Efisiensi Energi Tinggi ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. 1000W Tumbuh Lampu Hidroponik mung nggunakake 110w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 


5. Kualifikasi Produk 1000W Tumbuh Lampu Hidroponik

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayani Lampu LED Hidroponik 1000W

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo 1000W Tumbuh Lampu Hidroponik. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: 1000W Tumbuh Lampu Hidroponik, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码