120W Led Tuwuh Lampu
  • Air Pro120W Led Tuwuh Lampu
  • Air Pro120W Led Tuwuh Lampu
  • Air Pro120W Led Tuwuh Lampu
  • Air Pro120W Led Tuwuh Lampu
  • Air Pro120W Led Tuwuh Lampu
  • Air Pro120W Led Tuwuh Lampu

120W Led Tuwuh Lampu

Kita nyedhiyakake Lampu Led Wutah 120W berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 1365 chip SMD 2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia kanthi gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0081

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Lampu Tuwuh Led 120W

Lampu Tumbuh Led 120W iki bobot entheng lan 1365 dioda luwih akeh tinimbang produk liyane sing padha ing pasar. Struktur kasebut digawe karo mburi aluminium lan PC kanggo disipasi panas sing apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Lampu LED Tuwuh 120W

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0081

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

1,1 kg

Ukuran Produk

31 x 31 x 3,5 cm

Dawa Dirakit

31 cm / 12,2 inci

Dikumpulake Jembar

31 cm / 12,2 inci

Dhuwur Ngumpul

3,5 cm / 1,4 inci

Gaya

Lampu Modern 120W Led Tumbuh Lampu

Werna

1155red + 210blue

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

Energi + Hemat Energi

Sumber Daya

Listrik Kabel

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

47 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Led 120W

120W Led Grow Light kasusun saka spektrum-biru, abang sing apik banget. Abang biasane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4.Rincian Produk Lampu Wutah Led 120W

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 19.035 μ mol / (m · s), ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. 120W Led Grow Light mung nggunakake 47w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 


5. Kualifikasi Produk Lampu Led 120W Led

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nganggo Lampu Wutah Led 120W

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun nganti 120W Led Grow Light. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: 120W Led Grow Light, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码