400W Tuwuh Cahya
  • Air Pro400W Tuwuh Cahya
  • Air Pro400W Tuwuh Cahya
  • Air Pro400W Tuwuh Cahya
  • Air Pro400W Tuwuh Cahya
  • Air Pro400W Tuwuh Cahya
  • Air Pro400W Tuwuh Cahya

400W Tuwuh Cahya

kita nyedhiyakake Lampu Tuwuh 400W berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0131

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Cahaya Tuwuh 400W

400W Grow Light iki entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan duwe tarif tuku bola-bali sing dhuwur banget. Struktur kasebut digawe karo aluminium kanthi kualitas apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) 400W Tuwuh Cahya

Jeneng barang

400W Tuwuh Cahya

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0131

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Tegangan input

85ï¼265V

Suhu operasi

77â „‰-113â „‰

Kelembapan kerja

45% -90%

Frekuensi kerja

50Hz-60Hz

Umur umure

50000H

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

PPFD Dhuwur + Hemat Energi

Sumber Daya

Listrik Kabel

Jinis LED

SMD5730

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Wutah 400W

400W Tuwuh Cahaya kalebu led sing apik banget, saéngga nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.


4.Rincian Produk Lampu Wutah 400W

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi, ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam kanggo ngasilake panen sing luwih dhuwur. 400W Grow Light mung nggunakake 155w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.


5. Kualifikasi Produk Lampu 400W Tuwuh

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nganggo Lampu Wutah 400W

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo 400W Tuwuh Cahya. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: 400W Tuwuh Cahya, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Fashion , Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klas, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码