800W Led Grow Light
  • Air Pro800W Led Grow Light
  • Air Pro800W Led Grow Light
  • Air Pro800W Led Grow Light
  • Air Pro800W Led Grow Light
  • Air Pro800W Led Grow Light
  • Air Pro800W Led Grow Light

800W Led Grow Light

kita nyedhiyakake Lampu Led Wutah 800W berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 800 chip SMD 5730 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0279

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Lampu Warni Led 800W Murah

800W Led Grow Light Murah iki entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan duwe tarif tuku bola-bali sing dhuwur banget. Struktur kasebut digawe karo aluminium lan penggemar ing njero panas panas sing apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Lampu Wutah Led 800W Murah

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0279

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

2,4 kg

Ukuran Produk

30 x 30 x 5,6 cm

Dawa Dirakit

30 cm / 12 inci

Dikumpulake Jembar

30 cm / 12 inci

Dhuwur Ngumpul

5,6 cm / 2,24 inci

Gaya

Lampu Modern 800W Led Tumbuh Lampu

Werna

152red + 8IR + 8UV + 632 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

PPFD Dhuwur + Hemat Energi

Sumber Daya

Listrik Kabel

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

195 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Wutah Led 800W Murah

Lampu Tumbuh Led 800W Murah kalebu spektrum sing anget, biru, abang, IR lan UV sing apik banget. Cahya Abang lan IR utamane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4.Rincian Produk Lampu Woh Led 800W Murah

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU-BATU KUALITAS: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 2,1 umol / J, ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. 800W Led Grow Light mung nganggo 153w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 


5. Kualifikasi Produk Lampu Wutah Led 800W Murah

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nganggo Lampu Wutah Led 800W Murah

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun Murah 800W Led Grow Light. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: 800W Led Grow Light, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码