Meja Tuwuh Lampu

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd minangka pabrikan profesional ing China kanggo Led Grow Lights. Salah sawijining lini produksi yaiku mekar sing tuwuh ing meja. Kita duwe macem-macem wattage kanggo meja sing tuwuh cahya, kaya spektrum cahya 80w sing dipimpin, 60w meja tuwuh tanduran ringan lan 60w kepala sing tuwuh. Kita darmabakti kanggo ngembangake lampu mejo sing beda-beda kanggo kebutuhan pelanggan saben taun.

Minangka mebel sing dipimpin tuwuh dadi pemasok, kita uga duwe 3 kepala / 4 kepala / 4head kanthi lampu tawa sing dipimpin tripod. Dheweke misuwur kanthi kualitas lan biaya sing apik ing antarane para pelanggan.

Kanthi penjepit anti-slip lan gooseneck sing bisa diatur 360 derajat, meja tuwuh cahya ngidini sampeyan nyelehake lampu tanduran ing sembarang arah kanggo nyedhiyakake sudut pencahayaan sing paling apik kanggo tanduran. Kita duwe 2 spektrum sing beda kanggo pilihan sampeyan. Spektrum ungu: kanggo mekar lan woh-wohan, apik kanggo fotosintesis; Spektrum Putih Anget (Spektrum Penuh): nambah intensitas cahya lan nambah fotosintesis.

Lampu mejo sing mejo cocog kanggo tanduran homer. Dheweke ditrapake ing balkon, omah kaca, ruang peteng, kantor lan liya-liyane. Akeh ditrapake kanggo solusi budaya, kebon, wiji / bibit / pembibitan balkon kulawarga, Pameran Kembang, tanduran pot, apa maneh yen tanduran butuh tambahan cahya nalika udan, salju, njero ruangan peteng, lsp.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake kualitas dhuwur 60w dual kepala sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Tanduran Cahya Tumbuh Meja iki endhas ganda kanthi 84 dioda. Saben kepala bisa diatur kanthi fleksibel lan dikendhaleni dening switch individu, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Kualitas tinggi Meja Tuwuh Lampu sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Meja Tuwuh Lampu China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Meja Tuwuh Lampu sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.