Tumbuh bohlam

SINJIAlight minangka produsen Produsen bohlam Tiongkok profesional lan panyedhiya bohlam Tumbuh China. Perusahaan kita fokus ing kemampuan R&D, produksi, penjualan lan layanan sing apik banget. We are a Produsen Led profesional sing ngasilake Led tuwuh lampu, peralatan Hydroponic, daya dhuwur kanggo tanduran medis, OEM, lsp. Produk utama kita diekspor menyang pasar luar negeri, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, negara-negara Eropa, lsp. Pengiriman paling cepet, produk paling apik, paling apik sawise dodolan minangka target utama.

Bohlam sing dirancang karo soket standar E26 E27, lan instalasi gampang banget, cukup sekrup. Cahya cocog kanggo kabeh tataran tanduran, bisa digunakake kanggo tanduran kembang, succulent, hidroponik lan griya ijo kaya gedhang, kembang, anggrek, rumput laut, mrico ijo, terong, labu pahit, tomat, anggur, salad, lsp.

Bohlam sing tuwuh yaiku disipasi panas sing apik banget lan ngirit energi, bohlam tuwuh saka cangkang radiator aluminium logam, sampeyan bisa njaga suhu ing level sing cocog, efektif kanggo tuwuh lan nglindhungi tanduran, bohlam sing tuwuh bisa nggunakake mung sawetara tenaga, ngirit tagihan listrik sampeyan.

Lampu Tumbuh Lampu LED minangka lampu sing cocog kompatibel, desain cahya, sink panas, generasi panas sing kurang, kanthi kualitas sing luwih dawa lan umure dawa, bohlam sing dipimpin kanthi macem-macem sertifikasi sertifikat, kayata sertifikat CE, keamanan produk lan kualitas tinggi, kanthi kualifikasi ekspor, yaiku pabrik penjualan langsung, duwe pabrik dhewe lan wis beroperasi pirang-pirang taun.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake lampu tuwuh 150w kualitas dhuwur kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake bohlam lampu sing tuwuh 120w kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • kita nyedhiyakake kualitas tinggi 100w tuwuh spobol spektrum lengkap kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake 100W Led Wutah E27 berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang-gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake lampu tanduran 100W berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake spektrum lampu sing dibangun kanthi kualitas apik 100w lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Kualitas tinggi Tumbuh bohlam sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Tumbuh bohlam China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Tumbuh bohlam sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.