Tuwuh Tabung

Tumbuh tuwuh minangka jinis lampu sing tuwuh, mula saya suwe saya populer kanthi popularitas hidroponik lan tuwuh ing rak baja.

PPFD tabung sing tuwuh biasane ora dhuwur, sing cocog kanggo dipasang rak, kayata 30cm. Lampu tambahan iki cocog kanggo tanduran kale, apu, salad, jamu, microgreens uga suket.

Tipe tabung Sinjialight sing tuwuh biasane T8 lan T5. Dawane 60cm, 90cm lan 120cm utamane. 29cm, 30cm, 40.3cm, 52.5cm lan 114cm uga kasedhiya. Pelanggan bisa milih sing cocog miturut area tanduran utawa ukuran rak tanduran.
View as  
 
Kualitas tinggi Tuwuh Tabung sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Tuwuh Tabung China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Tuwuh Tabung sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.