Bar Tuwuh Lampu Tuwuh

SINJIAlight minangka profesional China LED Grow Light Bar lan supplier China China Grow Light Bar. Perusahaan kita fokus ing kemampuan R&D, produksi, penjualan lan layanan sing apik banget. We are a Produsen Led profesional sing ngasilake Led tuwuh lampu, peralatan Hydroponic, daya dhuwur kanggo tanduran medis, OEM, lsp. Produk utama kita diekspor menyang pasar luar negeri, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, negara-negara Eropa, lsp. Pengiriman paling cepet, produk paling apik, paling apik sawise dodolan minangka target utama.

Jarak cahya bisa diatur miturut syarat tetanduran kanggo saben periode tuwuh, bar cahya sing dipimpin kanthi tingkat PPFD per unit tenaga, ngirit wektu kanggo tuwuh bibit, akselerasi awal ngembang lan woh, nyuda jumlah kembang kosong ping telu.

Bar lampu sing dipimpin tuwuh yaiku disipasi panas lan penghematan energi sing apik, bar lampu digawe saka cangkang radiator aluminium logam, sampeyan bisa njaga suhu ing level sing cocog, efektif kanggo tuwuh lan nglindhungi tanduran, bohlam lampu sing tuwuh mung nganggo sawetara listrik, ngirit tagihan listrik sampeyan.

Lampu LED sing tuwuh yaiku lampu normal sing cocog, desain cahya, sink panas sing berkualitas, generasi panas sing kurang, kanthi kualitas sing luwih apik lan umur dawa, bohlam sing dipimpin duwe macem-macem sertifikasi sertifikat, kayata sertifikat CE, keamanan produk lan kualitas tinggi, kanthi kualifikasi ekspor, yaiku pabrik penjualan langsung, duwe pabrik dhewe lan wis beroperasi pirang-pirang taun.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Led Grow Bar Spectrum Lengkap kanthi spektrum lengkap 7000 chip SMD 2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri . Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Lampu Led Bar Grow sing berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 560 chip SMD 2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang-gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Quantum Bar Led Grow Light Set berkualitas tinggi lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, kalebu umume Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Kualitas tinggi Bar Tuwuh Lampu Tuwuh sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Bar Tuwuh Lampu Tuwuh China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Bar Tuwuh Lampu Tuwuh sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.