Papan Quantum

Lampu papan kuantum efisiensi tinggi dibangun kanthi dioda LED SMD efisiensi tinggi lan driver kualitas dhuwur, padhang lan kuat. Layanan sing apik lan dipercaya, nyepetake panen kembang lan nambah; campuran cahya kabeh katon alami, sampeyan bisa mriksa kesehatan tanduran kanthi langsung ing sangisore cahya.

Lampu papan kuantum iki sepi nalika mlaku, ora ana penggemar lan ora ana swara; kekuatane bisa diatur, sampeyan bisa nyetel kekuwatane saka sisih ngisor driver miturut kabutuhan, lan driver bisa dipercaya kanggo lampu sing dipimpin. Papan kuantum biasane duwe antarmuka ing sisih loro, nanging yen sampeyan duwe syarat khusus, kita bisa nindakake antarmuka kanggo mbantu sampeyan produk DIY kanthi bebas.

Lampu papan kuantum nggunakake papan aluminium premium sing nduweni disipasi panas sing apik banget; lan supire diangkat 20mm ing ndhuwur papan aluminium kanggo disipasi panas. Area amba sink aluminium sing padhet mbantu sampeyan entuk sistem pendinginan sing ideal. Lampu Wutah Papan Quantum ditrapake kanggo cahya omah kaca lan tanduran njero ruangan. Lampu sing tuwuh iki cocog kanggo lingkungan tanduran sing luwih akeh, utamane sistem tuwuh hidroponik. Iki bisa menehi cahya sing cukup kanggo kabeh proses tuwuhing tanduran sing bisa nyepetake siklus taneman.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake QB Led Tuwuh Cahaya berkualitas tinggi lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Dewan Quantum 480W sing bermutu lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Dewan Quantum 240W sing bermutu lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia kanthi gudang-gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Papan Quantum Samsung Lm301H (Yen sampeyan butuh Samsung LM301, hubungi kami.) Lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang luar negeri lokal. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Lampu Tuwuh Dipimpin Papan Quantum kanthi spektrum lengkap 144 chip SMD3030 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Kualitas tinggi Papan Quantum sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Papan Quantum China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Papan Quantum sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.