UFO Tuwuh Cahya

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd minangka pabrikan profesional ing China kanggo Led Grow Lights. Salah sawijining lini produksi yaiku UFO supaya tuwuh cahya. Kita duwe wattage sing beda kanggo UFO sing tuwuh cahya, kayata 130W Led Plant Tumbuh Lampu, 150W UFO Led Tumbuh Lampu, Led Tumbuh Lampu 300W UFO. SINJIAlight ngentekake luwih akeh biaya kanggo kualitas produk, faktor keamanan, pengaruh lingkungan.

Kabeh lampu UFO sing tuwuh wis lulus tes suhu sadurunge ninggalake pabrik. Kasus aluminium-sink aluminium panas-grade internal lan pesawat sing digawe panas, sing bisa ngetokake panas saka lampu ing njero nganti njaba, njaga LED supaya adhem lan nambah umur layanan cahya. Cangkang aluminium bakal dadi panas nalika sithik padhang, nanging aja padha sumelang, iku kedadean normal.

Cahya sing tuwuh ing UFO iki cocog kanggo gedhang, mawar, mrico, tomat, kentang, kemangi, selada, wit lemon, anggrek, peppermint, bibit lan woh-wohan lan sayuran liyane.
View as  
 
Kualitas tinggi UFO Tuwuh Cahya sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya UFO Tuwuh Cahya China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. UFO Tuwuh Cahya sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.