Lampu Tuwuh Waterproof

Lampu tuwuh tahan banyu IP65 cocog kanggo taman, omah kaca, hidroponik, lsp, kanthi efisiensi tinggi lan heatsink ketebalan sing andal, kinerja sing sampurna kanggo sayuran lan mekar. Cocog kanggo tani vertikal ing njero ruangan / ruangan lan tuwuh ruangan, kanthi LED merek lan driver kualitas dhuwur kanggo ukuran saka tuwuh vegetatif dadi intensitas cahya sing luwih dhuwur nalika mekar. Lampu tuwuh tahan banyu IP65 nyedhiyakake perlindungan lengkap saka bledug, minyak lan banyu, supaya sampeyan bisa nggunakake pasang sumber cahya iki ing kamar sedheng, ing rak vertikal, bangku gulung utawa malah ing tendha. Pilihan paling apik kanggo petani komersial lan uga petani ing omah.

Lampu sing tuwuh anti banyu nggunakake papan LED bermutu sing dilindhungi bahan khusus lan pelat aluminium murni industri kothong minangka heatsink. Paling ora 50.000+ jam umur. Sampeyan ora bakal khawatir maneh chip LED kobong lan ora prelu tuku taun ngarep. Lampu tuwuh tahan banyu cocok kanggo macem-macem jinis sayuran lan kembang. Aja kuwatir karusakan amarga banyu mlebu tanduran sing dipimpin cahya
  
Kita akeh eksperimen ing lampu sing bisa tahan banyu, utamane nalika tanduran butuh tambahan cahya nalika udan lan salju, lampu sing tuwuh anti banyu iku cocog kanggo tuwuh lan cahya ing njero ruangan & njobo, apamaneh yen tanduran butuh tambahan cahya nalika udan utawa salju dina iki Ora prelu kuwatir karusakan sing disebabake dening rembesan banyu. Janjeni tanduran ruangan & njero ruangan kanthi omah kaca sing aman lan anget.
View as  
 
  • Lampu Tuwuh 150W iki entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan duwe tarif tuku bola-bali sing dhuwur banget, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake 300W Led Tuwuh Lampu berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • kita nyedhiyakake 450W kualitas dhuwur sing dipimpin tuwuh cahya kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake lampu tuwuh tanduran sing dipimpin kanthi kualitas 600w kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • kita nyedhiyakake kualitas apik 720W sing dipimpin tuwuh kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake Cahaya Tumbuh Led 900W kualitas tinggi kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kualitas tinggi Lampu Tuwuh Waterproof sing paling laris, paling anyar lan canggih bisa dituku saka kita sing diarani SINJIAlight. SINJIAlight minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Lampu Tuwuh Waterproof China sing misuwur. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Lampu Tuwuh Waterproof sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh lan garansi 3 taun. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.