Babagan Kita


Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd. (SINJIAlight), ditemokake ing taun 2011, didegake minangka pabrikan profesional lampu LED. Kita miwiti minangka ide kanthi nggawe lampu panen sing paling efisien lan maksimum kanggo petani homer lan petani komersial. Kanggo entuk syarat pelanggan saka saindenging jagad, kita nggawa lampu supaya bisa melu Pameran RU / Walanda / Jerman / Kanada / AS kanggo mariyuana, tanduran njero ruangan sing tuwuh, lsp saben taun. Liwat konsentrasi dawa saka teknologi sing ana, produk dadi saya diwasa kanggo duwe reputasi dhuwur saka pasar jaban rangkah.


Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd. (SINJIAlight), jembaré 5.000 mèter persegi, minangka salah sawijining pabrikan LED utama sing tuwuh luwih saka 9 taun.


Kita ngenalake peralatan produksi utama, peralatan checkout (mesin SMT otomatis, ruang integral laboratorium, tester spektrum portabel) lan bahan saka Taiwan, Jepang, Korea lan Amerika Serikat.


Baris produk kalebu panel spektrum sing dipimpin spektrum lengkap, papan kuantum, tabung tuwuh led, bolam tuwuh E27 / E14 / GU10, lampu tuwuh UFO, lampu tuwuh daya COB, lampu tanduran klip meja, batang tuwuh anti banyu, lsp.


Kanthi tim R&D sing pengalaman lan stabil, SINJIAlight ngrampungake layanan ODM lan OEM tepat waktu lan kanthi kualitas unggul.


Kabeh produk memenuhi standar sertifikat CE, FCC, CCC, ROHS, lan garansi 3 nganti 5 taun. Kita janji bakal nyedhiyakake rega sing kompetitif, kualitas apik, pangiriman cepet lan layanan sing apik banget kanggo para klien ing saindenging jagad. Kita duwe enem gudang ing jaban rangkah ing Amerika Serikat, Inggris, Rusia, Australia, Jerman lan Republik Ceko kanggo ngirit biaya pengiriman, wektu pengiriman lan ngindhari pajak internasional.