Cob Led Tuwuh Cahya
  • Air ProCob Led Tuwuh Cahya
  • Air ProCob Led Tuwuh Cahya
  • Air ProCob Led Tuwuh Cahya
  • Air ProCob Led Tuwuh Cahya
  • Air ProCob Led Tuwuh Cahya
  • Air ProCob Led Tuwuh Cahya

Cob Led Tuwuh Cahya

Kita nyedhiyakake Lampu Cob Tumbuh Berkualitas apik kanthi spektrum lengkap 92 chip SMD 2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia kanthi gudang-gudang ing luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0330

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Cob Led Tuwuh Cahya

Cob Led Grow Light iki entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan duwe tarif tuku bola-bali sing dhuwur banget. Struktur kasebut digawe karo aluminium lan tutup transparan bisa nglindhungi led kanthi apik lan nggawe cahya luwih fokus.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Cob Led Grow Light

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0330

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

0,45 kg

Ukuran Produk

9 x 9 x 16 cm

Dawa Dirakit

9 cm / 3,5 inci

Dikumpulake Jembar

9 cm / 3,5 inci

Dhuwur Ngumpul

16 cm / 6,2 inci

Gaya

Cob Led Tuwuh Cahya

Werna

8red + 4blue + 4IR + 76 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

Cover ABS + Disipasi Panas Panas

Sumber Daya

Soket E27

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

20 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Led Tuwuh Cob

Cob Led Grow Light kasusun saka spektrum sing anget, biru, abang, IR. Cahya Abang lan IR utamane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4. Rincian Produk Cob Led Tumbuh Lampu

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 2,3 umol / J, ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi sing seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. Cob Led Grow Light mung nganggo 20w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 



5. Kualifikasi Produk Lampu Led Led Cob

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis saka Cob Led Grow Light

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo Cob Led Grow Light. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: Cob Led Tuwuh Cahya, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码