Lampu Suplemen Wutah Hidroponik
  • Air ProLampu Suplemen Wutah Hidroponik
  • Air ProLampu Suplemen Wutah Hidroponik
  • Air ProLampu Suplemen Wutah Hidroponik
  • Air ProLampu Suplemen Wutah Hidroponik
  • Air ProLampu Suplemen Wutah Hidroponik
  • Air ProLampu Suplemen Wutah Hidroponik

Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

Kita nyedhiyakake Lampu Suplemen Pertumbuhan Hidroponik berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 1560 chip SMD 2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, pasar Australia karo gudang luar negeri . Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0338

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

Cahaya Suplemen Pertumbuhan Hidroponik iki minangka desain paling anyar ing pasar kanggo tanduran njero ruangan. Cahya sing anget kaya srengenge bisa ngrampungake tanduran sampeyan.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0338

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

0,6 kg

Ukuran Produk

31 x 31 x 3,5 cm

Dawa Dirakit

31 cm / 12,2 inci

Dikumpulake Jembar

31 cm / 12,2 inci

Dhuwur Ngumpul

3,3 cm / 1,3 inci

Gaya

Panel Modern Tuwuh Cahya

Werna

120red + 1440 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

Spektrum anget kaya srengenge

Sumber Daya

Listrik Kabel

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

50 watt

Jaminan

3 taun

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

Cahaya Suplemen Pertumbuhan Hidroponik kalebu spektrum anget, abrit. Lampu abang utamane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.


4. Rincian Produk Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 271.07 μmol / (mlahs), ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake maksimal luwih dhuwur. Lampu Suplemen Pertumbuhan Hidroponik mung nggunakake 50w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 



5. Kualifikasi Produk Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nyedhiyakake Lampu Suplemen Wutah Hidroponik

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo Lampu Suplemen Pertumbuhan Hidroponik. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 

 

7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.




Tags Panas: Lampu Suplemen Pertumbuhan Hidroponik, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE , Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码