Led Tuwuh Cahaya Hidroponik
  • Air ProLed Tuwuh Cahaya Hidroponik
  • Air ProLed Tuwuh Cahaya Hidroponik
  • Air ProLed Tuwuh Cahaya Hidroponik
  • Air ProLed Tuwuh Cahaya Hidroponik
  • Air ProLed Tuwuh Cahaya Hidroponik
  • Air ProLed Tuwuh Cahaya Hidroponik

Led Tuwuh Cahaya Hidroponik

Kita nyedhiyakake Hydroponic Led Grow Light berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 84 chip SMD2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0336

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Hidroponik Cahaya Tumbuh Led

Led Grow Light Hydroponic iki endhas kaping pindho kanthi 84 dioda. Saben kepala bisa diatur kanthi fleksibel. Dhukungan 3/9/12 jam lan atur mode warna kanthi ngalih saben wong.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Hidroponik Cahaya Tumbuh Led

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0336

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

0,5 kg

Ukuran Produk

6 x 15,2 x 51 cm

Dawa Dirakit

6 cm / 2,36 inci

Dikumpulake Jembar

15,2 cm / 59,84 inci

Dhuwur Ngumpul

51 cm / 20,07 inci

Gaya

Lampu Tumbuh Meja Modern

Werna

40red + 4blue + 2IR + 2UV

+ 16 putih + 20 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

Wektu + Dimming

Sumber Daya

Listrik Kabel AS / EU

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

5 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Hidroponik Cahaya Tumbuh Led

Led Grow Light Hydroponic kasusun saka spektrum sing anget, abang, biru, IR, UV. Abang lan IR migunani banget nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4. Rincian Produk Hidroponik Cahaya Tumbuh Led

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 2,3 umol / J, ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi sing seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. Led Grow Light Hydroponic mung nggunakake 5w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.


5. Kualifikasi Produk Hydroponic Cahaya Tuwuh Led

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nyedhiyakake Hidroponik Cahaya Tuwuh Led

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo Led Grow Light Hydroponic. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: Led Tumbuh Lampu Hidroponik, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码