Led Tuwuh Lampu Uv Ir
  • Air ProLed Tuwuh Lampu Uv Ir
  • Air ProLed Tuwuh Lampu Uv Ir
  • Air ProLed Tuwuh Lampu Uv Ir
  • Air ProLed Tuwuh Lampu Uv Ir
  • Air ProLed Tuwuh Lampu Uv Ir
  • Air ProLed Tuwuh Lampu Uv Ir

Led Tuwuh Lampu Uv Ir

Kita nyedhiyakake Led Grow Light Uv Ir berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 2460 chip SMD2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang-gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Led Grow Light Uv Ir

Led Grow Light Uv Ir iki dirancang kanggo dadi bar tanduran cahya 360 ° sing kuwat. Sudut pencahayaan sing lengkap cocok kanggo peternakan vertikal. Spektrum srengenge cocog banget kanggo tanduran njero ruangan lan petani ing omah.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Led Grow Light Uv Ir

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0324

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

1,4 kg

Ukuran Produk

Φ12 x 59.5 cm

Dawa Dirakit

59,5 cm / 23,4 inci

Dikumpulake Jembar

12 cm / 4,7 inci

Dhuwur Ngumpul

12 cm / 4,7 inci

Gaya

Bar Tuwuh Modern

Werna

944 warna + 70 biru + 24IR + 26UV

+ 434 putih + 962 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

Lampu 360 °

Sumber Daya

Soket E40

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

200 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Tuwuh Led Uv Ir

Led Grow Light Uv Ir kasusun saka spektrum sing anget, abang, biru. Abang biasane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4. Rincian Produk Lampu Tuwuh Led Uv Ir

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 292,53 umol / (m.s), ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. Led Grow Light Uv Ir mung nggunakake 200w, nganggo tenaga 50% luwih sithik tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 


5. Kualifikasi Produk Lampu Led Tumbuh Uv Ir

 


6. Pangiriman, Pangiriman lan Servis Lampu Tuwuh Led Uv Ir

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo Led Grow Light Uv Ir. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: Led Grow Light Uv Ir, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE , Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi 3 Tahun, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码