Dipimpin Tuwuh Panel
  • Air ProDipimpin Tuwuh Panel
  • Air ProDipimpin Tuwuh Panel
  • Air ProDipimpin Tuwuh Panel
  • Air ProDipimpin Tuwuh Panel
  • Air ProDipimpin Tuwuh Panel
  • Air ProDipimpin Tuwuh Panel

Dipimpin Tuwuh Panel

kita nyedhiyakake Panel Tuwuh Led berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 594 chip SMD 5730 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0225

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Panel Led Led Paling Apik

Panel Wutah Led Best iki entuk reputasi dhuwur saka pelanggan luar negeri lan duwe tarif tuku bola-bali sing dhuwur banget. Struktur kasebut digawe karo aluminium lan penggemar ing njero panas panas sing apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Panel Tuwuh Led Paling Apik

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0225

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

5,66 kg

Ukuran Produk

45,3 x 31,3 x 8,5 cm

Dawa Dirakit

45,3 cm / 18,12 inci

Dikumpulake Jembar

31,3 cm / 12,52 inci

Dhuwur Ngumpul

8,5 cm / 3,4 inci

Gaya

Panel Modern Paling Apik Led Panel

Werna

174 warna + 114 biru + 6IR + 6UV + 60 putih + 60 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

PPFD Dhuwur + Hemat Energi

Sumber Daya

Listrik Kabel

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

300 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Panel Wutah Led Paling Apik

Panel Led Wutah Paling Apik kasusun saka spektrum sing anget, biru, abang, IR lan UV sing apik banget. Cahya Abang lan IR utamane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 



4. Rincian Produk Panel Led Led Paling Apik

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU-BATU KUALITAS: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 2,1 umol / J, ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. Panel Led Grow Paling Apik mung nggunakake 153w, nganggo tenaga 50% luwih murah tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.

 


5. Kualifikasi Produk Panel Panen Led Paling Apik

 


6. Kirim, Kirim Lan Ngawula Panel Tuwuh Led Paling Apik

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo Best Led Grow Panel. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: Panel Tumbuh Led, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran, CE, Mode , Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klas, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码