Tanduran Tuwuh Cahya
  • Air ProTanduran Tuwuh Cahya
  • Air ProTanduran Tuwuh Cahya
  • Air ProTanduran Tuwuh Cahya
  • Air ProTanduran Tuwuh Cahya
  • Air ProTanduran Tuwuh Cahya
  • Air ProTanduran Tuwuh Cahya

Tanduran Tuwuh Cahya

Kita nyedhiyakake Lampu Tumbuh Tanduran berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap 552 chip SMD2835 sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model:ZW0327

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1.Produksi Pambuka Tanduran Tuwuh Tanduran

Tanduran Tumbuh Tanduran iki dirancang supaya 552 dioda bisa dilipat 4 swiwi. Fleksibel kanggo cocog kanggo macem-macem area tanduran. Spektrum srengenge cocog banget kanggo tanduran njero ruangan lan petani ing omah. Kita adol akeh lan umume pelanggan seneng.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Tanduran Tuwuh Tumbuh

Merek

SINJIAlight

Model

ZW0327

Pabrikan

Shenzhen Xinjia Lighting Co., Ltd.

Bobot Barang

0,37 kg

Ukuran Produk

9 x 9 x 24,5 cm

Dawa Dirakit

9 cm / 3,5 inci

Dikumpulake Jembar

9 cm / 3,5 inci

Dhuwur Ngumpul

24,5 cm / 9,6 inci

Gaya

Tanduran bohlam Modern Tuwuh Cahya

Werna

48 warna + 24 biru + 480 anget

Tegangan

AC85-275V

Dianggo Khusus

Mung nggunakake njero ruangan

Fitur Khusus

4 swiwi + fungsi lempitan

Sumber Daya

E27

Jinis bohlam

LED

Daya Dikonsumsi

40 watt

Jaminan

3 taun

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi Lampu Tumbuh Tanduran

Tanduran Tuwuh Cahaya kalebu spektrum sing anget, abang, biru. Abang biasane migunani nalika mekar, supaya nyepetake wektu ngembang lan nambah panen. Wiji dadi pasokan sampeyan dhewe. Lan cahya katon cukup alami, mula luwih becik kanggo ngawasi kesehatan tanduran kanthi akurat. Bisa digunakake kanggo tanduran ing njero ruangan, ganja, jamu, omah kaca, kebon, tanduran sayuran lan mekar, petani ing omah, petani komersial, lsp.

 


4. Detail Produk babagan Tanduran Tumbuh Cahya

BIAYA RUNNING RENDAH & BATU KUALITAS LEBIH: Efisiensi Energi Tinggi kanthi 219 umol / (m.s), ngasilake output cahya sing kuat lan penetrasi kanopi seragam supaya ngasilake panen sing luwih dhuwur. Tanduran Tumbuh Cahaya mung nganggo 40w, nganggo tenaga 50% luwih sithik tinimbang HPS utawa lampu LED SMD liyane.


5. Kualifikasi Produk Tanduran Tumbuh Cahya

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nyedhiyakake Tanduran Tuwuh Tanduran

1. Sampel butuh 3-5 dina. Bakal njupuk 1 nganti 2 minggu supaya jumlah order luwih saka 5000 pcs.
2. Kanggo pesenan cilik, kita bisa ngatur pangiriman liwat DHL, FedEx, UPS utawa TNT. Biasane udakara udakara 3 nganti 5 dina. Kanggo pesenan amba, kiriman udara utawa segara bisa dadi pilihan sampeyan.

3. Kita nawakake garansi 3 taun kanggo Tanduran Tumbuh Cahya. Yen ana produk cacat nalika nampa, tulung tulung njupuk foto utawa video lan kita bakal ngasilake sampeyan utawa ngirim maneh produk anyar adhedhasar kahanan sing nyata. Sawise nyebabake masalah cacat sawise nggunakake wektu suwene, hubungi kami lan bakal menehi dhukungan teknis gratis.

 


7. FAQ

P1: Apa sampeyan produsen lan sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?

A: Ya, pabrik kita duwe sejarah udakara 10 taun. Tim R&D sing luar biasa dialami ing OEM lan ODM.
P2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya cahya sing tuwuh?
A: MOQ Kurang, 1 conto sampel kanggo tes kualitas kasedhiya. Sampel campuran uga bisa ditampa.
P3: Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Lampu LED nduweni kualitas apik sing disetujoni dening CE, RoHS, UL, ETL lan SAA.
P4. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?
A: Sepisanan, ayo ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut sarat utawa saran. Sing nomer telu, pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi. Papat, kita ngatur produksi.

P5: Kepiye cara ngrampungake lampu sing dipimpin sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%. Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan, utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Tags Panas: Tumbuh Tumbuh Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, SINJIAlight, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran, CE, Mode , Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi 3 Tahun, Klas, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码