PRODUK

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake kualitas dhuwur 60w dual kepala sing dipimpin lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Tanduran Cahya Tumbuh Meja iki endhas ganda kanthi 84 dioda. Saben kepala bisa diatur kanthi fleksibel lan dikendhaleni dening switch individu, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake lampu tuwuh 150w kualitas dhuwur kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake bohlam lampu sing tuwuh 120w kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, Inggris, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • kita nyedhiyakake kualitas tinggi 100w tuwuh spobol spektrum lengkap kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia karo gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyedhiyakake 100W Led Wutah E27 berkualitas tinggi kanthi spektrum lengkap lan garansi 3 taun, kita nyedhiyakake lampu Tumbuh luwih saka 10 taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Amerika Selatan, UK, Australia kanthi gudang-gudang luar negeri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.